Kennismaken & Adviesgesprek

Kennismaken & Adviesgesprek

Kennismaken: persoonlijk, bij infoavonden en bij workshops

Gratis persoonlijk kennismaken of advies

We voeren graag een persoonlijk gesprek met je, als jij dat ook wil natuurlijk. Waarom? Dan weet je echt zeker dat je op de juiste plek bent, de opleiding kiest die bij je past en bij jouw doelen. Gratis en geheel vrijblijvend natuurlijk.

Mensen over een advies- of kennismakingsgeprek:

  • “Prettig. Zo kon ik meer te weten komen over wat NLP en de Practitioner inhield en of dat bij me past en de stijl van het instituut.”
  • “Eerste gesprek met Richard was onwijs fijn! Voelde mij begrepen en dacht dit is een opleiding waar ik wat uit kan halen.”
  • “Heel positief om dat ik niet precies wist wat ik nodig had of wat ik het beste kon doen en met een gesprek bij de eerste verdieping was ik er uit.”

Gratis informatieavond

Ben je geïnteresseerd in onze opleidingen? Bij de informatie-avond maak je kennis met de trainers, vertellen we over de opleiding en kun je sfeer proeven. In onze opleidingen staat jouw persoonlijke leerproces voorop! Wat dat inhoudt vertellen we je graag.

Workshops

Ervaren, leren, sfeer proeven en kennismaken doe je in een dagworkshop NLP, masterclass-avond of familieopstellingavond. Schrijf je in en ervaar wat de verschillende opleidingen kunnen brengen.

Team De eerste verdieping

Inmiddels al twintig jaar geven we verdiepende opleidingen. Begonnen met NLP en Systemisch Werk, met nu nog veel meer op het gebied van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, zoals Body Mind, Coach en Trainersopleidingen. Onze trainers en coaches zijn allemaal professioneel opgeleid in de verschillende methodieken en hebben passie voor jouw groei.

Contact opnemen

Contact en kennismaken
Ik wil ook inspiratienieuws ontvangen en schrijf me in voor de nieuwsbrief