NLPJong


Word De Influencer van Jezelf

NLPJong

De meest toffe 5-daagse interne NLP Training voor Jongeren tussen de 16 en 24 jaar

 

Herken je als jongere ook dat er steeds meer van je gevraagd wordt? Dat je veel belangrijke keuzes moet maken én je al flink wat verantwoordelijkheid krijgt? Misschien herken jij soms ook wel dat je te hard of juist te weinig studeert, niet in actie komt of juist te veel, perfectionistisch bent of je juist dom voelt, ja zegt maar eigenlijk nee voelt, te veel aanpast, niet echt weet wat je wil, FOMO hebt, te veel denkt, te veel voelt of allebei. Dat je te veel stress krijgt vanwege geld, school/studie, relaties, vrienden, ouders, uiterlijk, social media of iets anders.

Veel op je bordje

Het is best veel wat jongeren tegenwoordig moeten! Bijvoorbeeld goede diploma’s, in korte tijd studeren, de juiste richting kiezen, geld verdienen, vereniging, sportclub, social media, imago, vrienden en relatie(s). Hoe zorg je voor de toekomst, woonruimte, goed doen voor je ouders, goede baan, enz? En hoe weet je dat je de goede keuze maakt die bij jou klopt?

Keuzes bepalen je plezier nu maar ook je toekomst

Het is niet gek dat jongeren af en toe denken, whooo wat komt er veel kijken bij gewoon lekker ‘leven’. Ik wil hier nog helemaal niet over nadenken maar gewoon wat chillen! En tegelijkertijd bepalen jouw keuzes wel je plezier in het nu en een heleboel voor je toekomst.

Je eigen gebruiksaanwijzing leren kennen

Hoe tof zou het zijn om met een groep jongeren je vast te bijten in ‘hoe zit ik eigenlijk in elkaar?’. Te leren hoe je keuzes maakt die echt kloppen bij wie jij bent. Want ken jij jouw hele eigen gebruiksaanwijzing wel? Of heb je stiekem die van je ouders, vrienden of wat ‘nu hot is op social media’ op zak. 

Als je jezelf meer snapt, wordt het leven leuker!

Want als je weet hoe je in elkaar zit, wordt het vanzelf chiller, toffer en leuker. Maar vooral ook makkelijker! Dus hoe zou het zijn om je eigen persoonlijke Toolkit te vullen en te leren hoe jij succesvol kan zijn? Wat zou er gebeuren als je meer je eigen aanpak mag volgen en je je niet meer zo hoeft te laten leiden door de verwachtingen van anderen?

Met NLP word je de Influencer van Jezelf 

In deze training ga je samen met andere jongeren de diepte in. Want NLP helpt je om te ontdekken wat jou JOU maakt, waar jij van ‘aangaat’ maar ook waar je van ‘uitgaat’. Leren hoe je keuzes maakt, wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, hoe emoties en gedachten werken, hoe je vriendschappen maakt, hoe je omgaat met ingewikkelde dingen, hoe je met anderen omgaat, waar je energie van krijgt, en nog veel. Dus hoe zou het zijn om je persoonlijke TOOLKIT te vullen en zelf de regisseur te worden van je leven?

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten hoe zo’n training werkt? Tijdens de Informatieavond vertellen we je over NLP, de training en wat je eraan hebt. Ook kun je kennismaken met de trainers, sfeer proeven en al je vragen stellen. Je kunt ook even 1 op 1 kennismaken met een van de trainers.

 

Gratis Informatieavond NLPJong

23 mei 2024, 19:00-21:00 uur

Adres: Dorpsstraat 7 in Zoetermeer

Inschrijven via dit formulier 

Opleidingdetails

 
Prijs:
€695,- De opleiding is vrijgesteld van BTW.
 
Opleidingsduur:
5 dagen: 4 dagen intern inclusief overnachting in Mill, Noord-Brabant. 1 terugkomdag op eigen locatie in Delft of Zoetermeer
 
Tijden:
We starten de eerste dag om 10:30 en ronden de laatste dag om 16:00 af. Alle dagen zijn inclusief avondprogramma. De terugkomdag is van 10:00 tot 17:00
 
Inclusief:
Lekker ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie/thee, uitgebreide reader en optioneel een afsluitend adviesgesprek met een van de trainers. Overige informatie: Leeftijd: 16 tot 24 jaar.
 
Aangesloten bij/erkenningen:
CRKBO, NRTO
 
Ambassadeursbonus en Cursistenkorting
Bekijk of/hoe je in aanmerking komt voor onze bonus- of kortingsregeling
 
FAQ:
De meest gestelde vragen en antwoorden


NLP master practitioner | communicatiemodel

Voor wie is NLPJong?

Deze training is voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar die meer willen begrijpen van zichzelf, vrienden, relaties, toekomst, emoties, gedachtes, keuzes en doelen. Kortom De Influencer te worden van Jezelf en je eigen leven! Maar vooral ook als je samen met andere leuke jongeren met heel veel plezier wil leren hoe je het chiller krijgt nu, terwijl je tegelijkertijd een megabasis legt voor succes later. 

 

Opleidingsdata

OpleidingDataTrainers
NLPJong2024-1
Blok 1: 22, 23, 24 en 25 juli 2024   (ma-do)   Mill (NB)
Terugkomdag: 20 oktober 2024   (zo)   Zoetermeer

NLPJong2024-1

Blok 1: 22, 23, 24 en 25 juli 2024   (ma-do)   Mill (NB)
Terugkomdag: 20 oktober 2024   (zo)   Zoetermeer

Programma NLPJong

NLPJong is een 5-daagse interne NLP Training voor Jongeren tussen de 16 en 24 jaar (4 dagen intern en 1 terugkomdag). De training wordt gegeven door twee zeer ervaren Jongerentrainers, ondersteund door een team van Jongerencoaches. Alle trainers en coaches zijn geschoold en ervaren in NLP, Systemisch Werk, Body Mind en Jongerencoaching. 

De training vindt plaats op een hele toffe grote groepslocatie in Markelo (OV) met veel binnen en buiten. De 4 dagen intern is inclusief avondprogramma’s en overnachtingen en uiteraard wordt er ook gezorgd voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner. We starten de eerste dag om 10.30 en ronden het de laatste dag om 16.00 af. De terugkomdag is van 10:00 tot 17:00 uur op onze eigen locatie in Delft of Zoetermeer.

Samen met heel veel plezier leren in een super chille sfeer!

NLPJong gaat echt over jou, waarin je je eigen gebruiksaanwijzing leert kennen, regisseur wordt van je eigen leven en je persoonlijke TOOLKIT vult. Je gaat vooral met heel veel plezier leren op een manier zoals je meestal niet op school/studie hebt gehad. Want wij weten dat écht leren en ontwikkelen alleen kan als je je helemaal OK voelt en je jezelf kan zijn met alles erop en eraan.

Wat ga je ontdekken en ervaren?​

 • Hoe en wanneer je wel/niet uitgedaagd wil worden
 • Hoe je grenzen opzoekt, verlegt of juist aangeeft
 • Hoe je contact maakt
 • Hoe je omgaat met (verwachtingen van) anderen, zoals vriendschappen, relaties, ouders, social media
 • Hoe je durft te vertrouwen op jezelf en anderen
 • Hoe je omgaat met school/studie, geld en werk
 • Wat je echte eigen doelen zijn, hoe je die soms saboteert en hoe je ze wel kunt bereiken
 • Hoe jij je plek inneemt in allerlei situaties en wat het beste bij je past
 • Wat je het meest belangrijk vindt in het leven en wat je waarden zijn
 • Hoe je gemotiveerd raakt, in actie komt en hoe je energie krijgt
 • Hoe gedachtes en emoties in elkaar zitten en hoe je daar zelf op kunt sturen
 • Hoe je de juiste keuzes maakt die bij jou passen en waar je hart sneller van gaat kloppen
 • Hoe je kunt leren van (succes)voorbeelden die je inspireren!

Samenvattend vind je jouw flow in het leven en word je De Influencer van Jezelf!

Samenvatting

NLP voor jongeren

Word De Influencer van Jezelf

Je wil meer leren dan wat je op school hebt geleerd. Je bent nieuwsgierig naar hoe je in elkaar zit, maar ook naar anderen, contact, vriendschappen en keuzes maken. Je gaat je eigen gebruiksaanwijzing leren kennen zodat jij jezelf beter snapt en ook weet wat goed is voor jou. Je gaat er precies dat leren wat je nodig hebt om nóg meer De Influencer te zijn van wie jij bent. Je doet dat in een hele relaxte sfeer samen met andere jongeren en super toffe trainers en coaches.  Je gaat er enorm veel aan hebben in studie, relaties, vriendschappen maar vooral in lekker chill leven! Wil je eerst nog even sparren of de NLPJong bij je past? Kom naar de gratis Informatieavond of plan een gratis telefonisch gesprek met een van de trainers/coaches. 

Wil je advies?

Bel    079-2033400