systemisch werk
systemisch werk

Opleiding Systemisch Werk

Systemisch kijken naar je patronen

Werk, relaties, opvoeden, geld. Zomaar wat onderwerpen waar een groot deel van onze tijd naartoe gaat. Als het goed is, geeft dit energie, inspiratie en betekenis aan je leven. Maar wat als je op een van deze vlakken stagnatie ervaart? Waardoor het wellicht meer voelt als vermoeid, routine, ballen in de lucht houden? Soms gaat zo’n fase vanzelf over, maar vaak voel je wel dat het tijd is om een nieuw proces in gang te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling. De opleiding Systemisch Werk helpt je daarbij. Hoe? Door te kijken welke patronen je van jongs af aan hebt meegekregen, bewust maar vooral onbewust. Die maken dat je doet wat je doet en die maken dat je reageert zoals je reageert, en daarmee de resultaten boekt zoals je ze boekt.

Ruimte voor verandering

Bij Systemisch Werk leer je de systeemdynamieken uit je eigen familiesysteem kennen, en die van anderen herkennen. Vaak zijn er op onbewust niveau veel zaken die maken dat we steeds weer in dezelfde valkuilen stappen. Door dat onbewuste deel bewust te maken, komt er ruimte voor verandering.

Wil je ontdekken of Systemisch werken bij jou en je doelen past? Je bent welkom om te komen kennismaken met een van de trainers of voor een gratis adviesgesprek.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Of je deze opleiding systemisch Werk nou wil gebruiken in je leven, werk, relaties, gezondheid, ouderschap of als professional; het geeft je een diepgaande stap om in nog meer vrijheid te leven en je eigen keuzes te maken. De elementen waarop we ons richten zijn:

  • van oude trance naar contact en verbinding
  • van magische liefde naar wetende liefde
  • van kind patronen naar volwassenheid
  • van gemis van vroeger naar verlangen in het hier en nu
  • van overleven naar leven

Deze opleiding is ook de basis voor iedereen die professioneel aan de gang wil met systemisch werk in coaching, trainingen of opstellingen.

systemisch werken

Programma Systemisch Werk

De opleiding bestaat uit 8 dagen, verdeeld over 4 blokken van 2 dagen en een afsluitende dag.

Gratis herhalen

Omdat we zeker weten dat je veel leert en blij wordt van onze opleidingen, durven we levenslange garantie te geven! Je mag altijd een opleiding over doen, gewoon om de puntjes op de i te zetten en jezelf nog eens in de sfeer van groei en inspiratie te dompelen. We rekenen dan slechts 10% van de actuele opleidingsprijs! Dit geldt voor alle opleidingen van meer dan 3 opleidingsdagen. Je kunt dit doen als je de opleiding volledig hebt gevolgd en voor één opleiding tegelijk. We reserveren per opleiding een aantal plekken hiervoor, dus neem gerust contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Soms lukt het meteen en anders meestal wel de opleiding daarop. Natuurlijk mag je ook altijd eerst even met ons sparren of dit goed past bij de fase van je ontwikkeling.

Deelname opleiding Systemisch Werken

Deelname aan de opleiding Systemisch Werken is inclusief uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisie groepen en toegang tot de besloten facebookgroep. Elke dag is er een uitgebreide lunch en onbeperkt koffie en thee. De opleiding wordt gegeven door twee senior-trainers en er zijn altijd 2-4 assistent-trainers aanwezig om ook buiten de plenaire momenten genoeg aandacht voor iedereen te hebben.

Betaling in termijnen

Het is mogelijk om onze opleidingen in termijnen te betalen, zonder extra kosten. Neem bij je inschrijving contact met ons kantoor op als je hier gebruik van wil maken en dan stemmen we graag een regeling met je af.

Fiscale mogelijkheden

Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze Systemisch Werk opleiding kunt aanvragen. In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw opleiding.

Via werkgever?

Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Heb je onze hulp nodig, we kunnen meedenken, een voorstel schrijven voor je werkgever of je helpen bij het verwoorden van  de onderbouwing van je keuze.

Als ZZP-er / zelfstandig ondernemer

De kosten van deze opleiding kun je als scholingskosten voor jouw bedrijf boeken.

Aanmelden Systemisch Werk

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de opleiding.

Neem vrijblijvend een optie

Nog geen 100% zekerheid of je wilt deelnemen aan Systemisch Werken? Je kunt een plaats reserveren totdat je een beslissing hebt genomen. Je kunt altijd een kosteloos gesprek met een van de trainers laten inplannen, dan nemen we met je door of de opleiding past bij je verwachtingen en doelen.

Eerst kennismaken?

Wil je alvorens een keuze te maken een gesprek met een van onze trainers? Dat kan natuurlijk. In zo’n persoonlijk gesprek helpen we je een keuze te maken die past bij je doelen en ambities. Of kom naar onze opstellingen avonden om sfeer te proeven. Als je al zeker bent van het volgen van een opleiding kun je je vanzelfsprekend ook direct inschrijven.

Mogelijkheid tot verdieping en specialisatie

Systemisch Werk gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

Data Systemisch Werk

SW2019-2:
Blok 1: 15 en 16 april 2019
Blok 2: 13 en 14 mei 2019
Blok 3: 17 en 18 juni 2019
Blok 4: 8 en 9 juli 2019
Trainers: Jolanda van Millingen en Christine Slootweg
 

SW2019-3:
Blok 1: 7 en 8 oktober 2019
Blok 2: 4 en 5 november 2019
Blok 3: 2 en 3 december 2019
Blok 4: 6 en 7 januari 2020
Trainers: Nathalie van Dam en Christine Slootweg
 


Tijden:
De opleidingsdagen zijn van 9:30 tot 17:00.

Prijs:
€ 1.395,- inclusief een uitgebreide lunch, onbeperkt koffie/thee en reader. De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Overige informatie:
De opleiding omvat 8 trainingsdagen,verdeeld over 4 blokken van 2 dagen.
We zitten aan de gracht van het gezellige centrum van Delft, dichtbij het station. Informatie over openbaar vervoer en parkeren vind je hier.


Resterende data van lopende opleidingen:

SW2019-1:
Blok 3: 29 en 30 maart 2019
Blok 4: 25 en 26 april 2019
Trainers: Richard Spek en Christine Slootweg