Podcasts

Podcasts

Twee podcasts kun jij bij ons volgen. Om lekker te luisteren, te leren, verdiepen en natuurlijk om te delen. ‘De Bovenkamer Podcast’ is ons inspiratie-platform, heerlijk voor thuis of onderweg. ‘NLP en meer – Oefeningen Podcast’ bestaat uit lekkere NLP-oefeningen en nog veel meer. Hier te beluisteren en beide podcasts zijn ook te vinden op je eigen favoriete podcast app.

De Bovenkamer Podcast

Leuker leven kun je leren. Maar dan moet je wel een beetje snappen hoe jouw bovenkamer werkt. Met liefde en een berg eigenwijsheid ooit opgezet door Cathelijne. Want, vond zij, als je beter snapt waarom je bent zoals je bent, kun je er het beste uithalen. Gebaseerd op NLP, Systemisch Werk, Body Mind, neurobiologie, neuropsychologie, coaching en nog veel meer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels vol inspiratie ingesproken door Jolanda en Renée samen met onze trainers.

NLP en meer – Oefeningen Podcast

Ben jij ook zo enthousiast over al die geweldige NLP-oefeningen?
Deze podcasts zitten vol met NLP-oefeningen en nog veel meer leuks zoals we dat in onze opleidingen ontwikkeld hebben. Gemaakt door onze trainers. Om lekker te luisteren, te verdiepen, oefeningen uit de opleidingen te herhalen en vooral van te genieten!
‘En meer’ staat voor Systemisch Werk, Body Mind, neurobiologie, neuropsychologie, coaching en alles waar we zelf ook blij van worden.