Body Mind in 1 dag


Dagworkshop.

Workshop Body Mind in 1 dag

In de BodyMind benadering gaan we terug naar het cel geheugen van je lichaam. Hoe heeft je lichaam ervaringen, gedachten omgezet naar waarheden waar je Mind mee aan de slag gaat?  We werken onder andere met meditaties, inquiries, allerlei stromingen uit de lichaamsgerichte psychologie, ademhaling, waarbij alle lagen van je brein en lichaam worden meegenomen. Dus het rationele (neo-cortex), emotionele (limbische) en instinctieve (reptielen) brein, het autonome zenuwstelsel, en je lichaam. Deze opschoning is net als de voornoemde twee een ‘gift for life’ en vaak voor veel mensen de volgende en verdiepende stap na NLP of Systemisch Werk.

Natuurlijk stoppen we dat niet allemaal in deze 1-daagse workshop. Wel ga je deze dag al heel veel leren over de BodyMind connectie, en komen zaken als neuroplasticiteit, spiegelneuronen, denkbrein, voelbrein en hechtingssysteem aan de orde. etc. Het gaat kortom over alles wat jij en de anderen vanbinnen doen en kunnen doen om lekkerder in je vel te zitten, meer ‘naar je lichaam te luisteren’ en je cel geheugen op te schonen.

The body is wise

Deze dag is bedoeld om een aantal nieuwe invalshoeken aan te reiken uit de neuropsychologie, -biologie en -fysiologie waarbij de BodyMind-connectie centraal staat.

Uitgaande van het BodyMind principe betekent aannemen dat lichaam en geest één zijn. En in de ideale situatie een lekker soepel samenwerkend setje. Maar helaas is er lang niet altijd sprake van een BodyMind eenheid en  saboteren onszelf ook vaak flink, nemen geen actie, blijven hangen in oude patronen of nemen juist te veel actie en werken onszelf in de nesten.

Deze dag maakt dat je nog geïnspireerder, succesvoller of doeltreffender te werk kunt gaan in het aangaan van contact. Een dag voor iedereen die nieuwsgierig is, een stap verder wil en op een plezierige manier professionele ontwikkeling verder vorm wil geven. Schrijf je nu in of kom eerst persoonlijk kennismaken in een individueel gesprek om te kijken of de BodyMind benadering voor jou een logische stap is.

 

Deelname workshop Body Mind in 1 dag

  • De workshop is van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • veel kennis opdoen over de BodyMind connectie 
  • Inclusief een lekkere door onze huiscateraar verzorgde lunch
  • Voor maar € 65,-
  • Bovendien ontvang je het complete bedrag weer retour als je je binnen een maand na de Body Mind in 1 dag workshop inschrijft voor een opleiding van De eerste verdieping! (workshops uitgesloten)

Aanmelden Dagworkshop Body Mind in 1 dag

Je kunt je hier aanmelden door het formulier in te vullen. Na ontvangst van je aanmelding sturen we de bevestiging en factuur per mail toe (kijk in je spam als je niet binnen twee werkdagen iets ontvangen hebt!). Betalen graag uiterlijk drie weken voor aanvang van de opleiding.

Body Mind Practitioner

In onze opleiding Body Mind Practitioner werken we met de BodyMind-connectie. Wat zegt het lichaam over onze gedachtes en handelingen? En andersom. Met als onderliggende bedoeling ruimte te creëren voor nieuwe, meer functionele patronen. Als professional is dit dé sleutel tot de kern.

Eerst kennismaken?

Je bent natuurlijk welkom om met een de trainers en Body Mind Practitioner kennis te maken op één van de informatieavonden of in een persoonlijk gesprek.

Mogelijkheid tot verdieping en specialisatie

BodyMind opleidingen zoals Body Mind Practitioner gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en dat is iets wat nooit meer stopt. Je kunt dus altijd ‘verder’, of dat nu is door intervisie, boeken lezen, vervolgopleidingen of coaching. Voor wie bij ons verder wil, kunnen we het volgende aanbieden:

Ben je nieuwsgierig welk vervolg het beste bij jouw ontwikkelpad past? Je bent welkom voor een gratis adviesgesprek op maat.

Data Workshop Body Mind in 1 dag

BM1dag2020-08:
26 augustus 2020 (10:00-17:00)
 


Tijden:
De workshop is van 10:00 tot 17:00.

Prijs:
€ 65,- (inclusief lunch).