Informatieavond NLP


Sfeer proeven en kennismaken

Gratis een NLP informatieavond bijwonen?

Als je meer snapt van jezelf, wordt het leven leuker.

Ben je nieuwsgierig naar mensen en hun drijfveren, inclusief die van jezelf? Hoe meer kennis en inzicht in gedrag, gevoelens en relaties je leven en werk leuker en makkelijker kunnen maken? NLP biedt dat en meer! 

Wil je inspiratie en ontdekken of NLP wat voor jou is? We zien je graag op deze informatieavond! 

 

Gratis NLP informatieavond

Wil je jezelf ontwikkelen en kennismaken met NLP? Tijdens de Informatieavond vertellen we wat NLP is en wat je ermee kan. Maak je kennis met de trainers, kun je sfeer proeven en al je vragen stellen. In onze NLP opleiding  staat jouw persoonlijke leerproces voorop! Wat dat inhoudt vertellen we je graag.

Data:Tijd:Locatie:Trainers:
17 april 2024
19:00-21:00Dorpsstraat 7
Zoetermeer
Richard Spek
27 mei 2024
19:00-21:00Daam Fockemalaan 22
Amersfoort
Heleen Langeveld
11 juni 2024
19:00-21:00Dorpsstraat 7
Zoetermeer
Richard Spek

Toe aan verdieping?

Tijdens de NLP Informatieavond ontdek je wat NLP is en voor jou kan betekenen. Misschien omdat je gewoon nieuwsgierig bent of omdat je al langer met het idee speelt om een NLP opleiding te volgen.

Waarom De eerste verdieping?

Bij De eerste verdieping opleidingen geven we al 20 jaar erkende NLP opleidingen, maar ook opleidingen op het gebied van Systemisch Werk en Familieopstellingen, Body Mind, Coaching en Train de Trainer. 

We werken niet alleen met cognitieve en rationele kennis. Dit is belangrijk maar wist je  dat er meer geluk producerende cellen zitten in je hart en buik dan in je hoofd?! Daarom nemen hoofd, hart én buik,  maar ook fysieke fitheid, energielevel, emoties en relaties met belangrijke mensen in je leven een grote plek in, in al onze opleidingen.

Op onze fijne opleidingslocaties in het hartje van Delft, de oude dorpskern van Zoetermeer en het authentieke Eemklooster in Amersfoort. Met een team van 40 inspirerende en professionele Trainers & Coaches die theorie en praktijk verbinden!

Meer weten? Luister hier naar de meest gestelde vragen & antwoorden over onze NLP-opleiding.