Christine Kuiper

Christine Kuiper

Bij de start van de NLP Practitioner was het voor mij meteen raak. Wat vond ik NLP een mooie en leuke manier om te leren over mezelf. Dat ik de opleiding voor mijn werk deed, raakte naar de achtergrond. Want het ging veel verder dan dat. Want het ging over mij. En je neemt jezelf immers mee in elke situatie.

“Whatever you think, You are more than that”

Deze quote was voor mij echt een eye-opener. Want ik dacht en denk van alles over mezelf. En dat zijn maar gedachten, niet de waarheid. En dat je ook allerlei andere, nieuwe gedachten en overtuigingen kan hebben over jezelf was voor mij nieuw. Gedachten die je versterken. Die je helpen bij het doen wat je graag wilt.

Inmiddels heb ik het roer omgegooid en train en coach ik andere mensen. Heerlijk om te doen. Woorden die voor mij daarbij horen zijn: verbinding met jezelf EN met de ander, daadkracht, groei en humor.

Chris is internationaal gecertificeerd NLP-trainer, NLP-coach en geschoold in systemisch- en oplossingsgericht werken. Ze heeft hiervoor jarenlang gewerkt in het onderwijs als logopedist, leerkracht en intern begeleider.