Boeken

Hieronder vind je een overzicht van boeken die ons de laatste jaren geïnspireerd hebben. Veel leesplezier!

Daarnaast hebben we ook zelf een schrijver in ons midden. Cathelijne Wildervanck is NLP-trainer en heeft ook de volgende twee boeken, waar NLP ook een belangrijke rol in speelt, op haar naam staan:

 

ADHD: Hoe haal je het uít je hoofd?
Het eerste boek van Cathelijne gaat ogenschijnlijk over ADHD. Maar eigenlijk gaat het over iets waar veel mensen in geïnteresseerd zijn: hoe word ik (weer) tevreden over mezelf?! Hoeveel heb ik me laten leiden door wat ik voor waar aannam? En wat voel, denk en wil ik zelf nu echt? Het boek gaat over al het aanpassingsgedrag dat we aanmeten in een mensenleven. En soms leidt dat aanpassingsgedrag tot etiketwaardig gedrag: ADHD, autisme, depressie. Dat gedrag is een gevolg, de ziekte niet een oorzaak! Lees hier vast een stukje van ADHD: Hoe haal je het uít je hoofd?

Je kunt dit boek kopen bij de betere boekhandel en bij bol.com.

De depressie op zijn kop
Het boek “De depressie op zijn kop” is ook geschreven door Cathelijne Wildervanck. Vanuit de neuropsychologie weten we inmiddels dat je brein het liefst een rotonde maakt van de meest gebruikte stemming. Als een veel gebruikte stemming er eentje is van somberheid, neerslachtigheid of opgebrand voelen, dan vind je maar moeilijk weer een nieuwe afslag. Cathelijne Wildervanck geeft praktisch en met humor inzicht in hoe je de balans in je brein kunt kantelen om daarmee een andere afslag te nemen, en hoe je de veranderbaarheid van je brein vóór je kunt gaan laten werken. En vooral: hoe dat je levensgeluk ten goede zal komen! Lees hier vast een stukje van  “De depressie op zijn kop”.

De depressie op zijn kop is te koop bij de betere boekhandel en bij bol.com of bestel het bij ons.