Louise Busker

Louise Busker

Hallo, ik ben Louise. In mijn vak als trainer/coach ben ik altijd op zoek naar de verbinding, het is mijn overtuiging dat openheid, insluiting en kwetsbaarheid de basis is van contact. In het contact ontstaat de veiligheid van waaruit een ieder kan leren, groeien, ontwikkelen datgene uit jezelf halen wat er allang in zit. Iedereen heeft kwaliteiten, iedereen heeft plek, iedereen heeft wijsheid! Soms, in sommige situaties, kunnen we dat alleen even niet ervaren of vinden. Het is mijn missie om daar een bijdrage in te leveren, dat iedereen weer in contact komt met zijn/haar kern/essentie. Je kwaliteiten, je passie, je schaduwkant, je zonkant, je inspiratie, je talenten, valkuilen en je sleutels.

Ook al ben ik trainer en coach, niets menselijks is mij vreemd..
Ik doe ook aan oordelen, ik doe dingen die niet handig zijn, ik ga af en toe over mijn grenzen heen, ik ben nog regelmatig streng voor mezelf, ik vind van alles, ik weet het beter voor anderen, ik rijd soms te hard en wil ook in het leven soms te snel, neem vaak niet genoeg rust… Ik ben dus niet getransformeerd en verlicht!
Ik heb de hoop opgegeven dat dat in dit leven nog gaat gebeuren. En… Ik heb al zoveel geleerd, geleerd om mijn oordeel te parkeren, mijn grenzen in ieder geval steeds meer te voelen en, als het lukt, te stellen, zacht en met compassie naar mezelf en anderen te kijken, datgene wat van de ander is, bij hem/haar te laten. En ik leer nog steeds. Soms voelt het alsof ik het, zeker als trainer, allemaal al zou moeten kunnen… en dan word ik weer wakker en ben ik blij dat ik daar nog niet hoef te zijn, dat ik gewoon mens mag zijn, mezelf mag zijn.

Ik sta met mijn beide benen op de grond, hou van no-nonsens, eerlijkheid en vind contact belangrijk.
Ik kijk zacht, stel veel vragen, hou een spiegel voor en weet niet alles. Er zijn weinig dingen waar ik niet van hou, hokjes, uitsluiting, onrechtvaardigheid, onechtheid, spruiten, rozijnen en huishoudelijk werk.
Ik ben dol op koken, lezen, reizen, goede gesprekken, de natuur, mijn werk, magie en mensen in alle soorten en maten.