Marlou Hilverdink

Marlou Hilverdink

Trainer, ADHD-coach

Marlou Hilverdink is coach en internationaal gecertificeerd NLP-trainer. Zij geeft bij ons de NLP-practitioner, de NLP-Jongerentraining en de ADHD-coachopleiding. Zij heeft een onderwijsachtergrond en is gespecialisiseerd in body/mind- coaching en systemische coaching.

“I don’t have to chase extraordinary moments to find happiness–it’s right in front of me if I’m paying attention and practicing gratitude.” Brene Brown

Geluk als sleutel voor het leven!

Een groot deel van mijn leven heb ik met een flinke demper op mijn gevoel geleefd. Van mijn moeder kreeg ik de boodschap mee dat ik beter niet gelukkig kon zijn, want ‘hoe kun je nou gelukkig zijn als er zoveel ellende om ons heen is?’ En van mezelf mocht ik niet verdrietig zijn, want ooit heb ik onbewust besloten dat dat teveel pijn deed. Met mijn hoofd kon ik alles lekker onder controle houden, totdat mijn lijf ging protesteren, toen moest ik wel het roer omgooien.

Intussen na lekker veel groei en ontwikkeling, NLP, systemische en body-mindtrainingen mag alles er wel zijn. Dat gaat steeds meer vanzelf, soms kost het wat meer inspanning, maar inmiddels weet ik dat het me zoveel oplevert als ik echt alles toe kan laten wat er is. Dan beweeg ik mee met de golven van het leven, soms rustig, kalm, soms onstuimig, stormachtig, onvoorspelbaar. En ik weet dat de enige die soms tegen die stroom inzwemt, ikzelf ben. Ik heb ontdekt dat ik mijn eigen koers mag varen, dat ik daarin flexibel mag zijn wanneer de wind eens van een andere komt, dat ik een verkeerde koers kan uitzetten en deze weer kan herstellen, dat ik succesvol mag zijn in wat ik doe, dat ik daarin gewoon mijn imperfecte zelf mag zijn en dat ik met volle teugen mag genieten van het leven.

Ik vind het heerlijk om mij te blijven ontwikkelen als mens, en als coach en trainer. Ik houd ongelooflijk veel van het leven en voel me dankbaar voor alles wat op mijn pad is gekomen.

Ik geniet enorm van het trainen en coachen van volwassenen, jongeren, stellen en gezinnen, omdat ik erin geloof dat iedereen uiteindelijk vol wil leven, in een liefdevolle verbinding met zichzelf en anderen.